Gól padl ve dvaatřicáté minutě po standardní situaci. Míč z trestného kopu načechral Svoboda a nehlídaný obránce Pupp provedl koníčka hlavou naprosto přesně. Deset minut po přestávce se domácí radovali podruhé, když zakončili brejk na tři doteky. Výhozem na záložníka Dvořáka útok začal brankář Řepka, Dvořák po úniku nacentroval na penaltu a Udržal se trefil z běhu prudkou ranou přímo doprostřed branky. „Od vedoucí branky jsme se začali zvedat. Hráli jsme dobře a dali tři hezké góly. Hosté sice snížili po naší chybě, když už jsme si asi mysleli, že je hotovo, ale žádné drama jsme nepřipustili,“ ocenil své hráče Kovanda.

Z týmu soupeře vyzvedl útočníka Řezáče. „Na hrotu byl nepříjemný, umí podržet balón. Střídal se tam se Sobotkou. Ale Krumlov to nemá postavené na individualitách. Působil celkem dobře jako kompaktní kolektiv,“ všiml si trenér Tatranu.

Tatran Rousínov – FC Moravský Krumlov 3:1

Poločas: 1:0. Branky: 32. Pupp, 57. Udržal, 73. Honek - 75. Staněk

Rozhodčí: Krbůšek - Nováček, Licek

ŽK: M. Svoboda (R.)

Diváků: 120

Rousínov: Řepka - Pupp (89. Macháček), Drobný, Mrnuštík, Líznar – Honek, Ševčík, Žoček, M. Svoboda, Dvořák (81. Kameník) – Udržal (68. Králíček). Trenér: Tomáš Kovanda