Poprvé v sezoně musel nastoupit i sedmatřicetiletý asistent trenéra David Hodinář. „Na jaře jsem ukončil kariéru kvůli magisterskému studiu ekonomie. Už jsem doufal, že na hřiště nebudu muset, ale situace si to vyžádala. Na tréninky sice chodím, ale v pozici asistenta, takže natrénováno moc nemám. Šlo to znát, na druhou stranu už mám ale nějaké zkušenosti, takže i díky nim jsem to nakonec nějak zvládl," uvedl Hodinář.

S remízou byl nakonec spokojený. „První poločas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Ve druhé půli dostal nejprve Krejčí trochu diskutabilní červenou kartu a poté jsme i inkasovali. V závěru už to bylo i trochu o štěstí, takže za vyrovnávací gól musíme být rádi," uznal Hodinář, který si asi hráčskou kariéru ještě prodlouží. „Jeřábek dostal třízápasový trest, jeden zápas teď asi dostane i druhý stoper Krejčí. Vypadá to, že proti Uničovu budu muset opět na hřiště, ale doufám, že po návratu absentujících hráčů už se vrátím na lavičku," poznamenal.

Proti Uničovu tak bude muset Vyškov složit novou stoperskou dvojici. Ideální by bylo, kdyby spolu mohli nastoupit jako loni oba současní trenéři. „To nejde ani teoreticky, jsem registrovaný ve Zbýšově. Šanci dostane někdo z mladých," vyvrátil podobné úvahy hlavní kouč Jan Trousil.

Mohelnice – Vyškov 1:1

Branky: 69. Vokoun – 90. Sečkář

ŽK: Markovič, Heidenreich, Vokoun, Marák, Hora, Hapal – Krejčí, Kirschner

ČK: 58. Krejčí (Vyškov)

Rozhodčí: Gasnárek

Diváci: 240

Vyškov: Klimeš – Němeček (88. Mach), Hodinář, Krejčí, Nehyba (85. Rozehnal) – Sečkář, Lahodný, Novotný, Přerovský – Lička, Kirschner

ANTONÍN ZABLOUDIL