Domácí barvy hájil především HSK BO SPORT Vyškov a start byl velice slibný. Dokulilovou brankou Vyškovští porazili právě pozdějšího vítěze. Jenže k této výhře už přidali jen jedinou. Symbolicky v posledním zápase skupiny a zase 1:0. Gólem Závadského přehráli Nejdek. V základní skupině A tak obsadili poslední, čtvrté místo.

„Je to škoda, protože to byla nejhorší pozice pro play off, kde jsme pak narazili na největšího favorita Veselíčko. Vyjma odvety s Melody Wasps jsme všechna utkání prohráli o jen gól, první zápas s Nejdkem dokonce až na nájezdy,“ komentoval umístění ve skupině trenér HSK Karel Tuháček.

Čtvrtfinále se tak pro Vyškovské stalo konečnou stanicí. Ale odešli se ctí. V dvojzápasu s Veselíčkem měli dokonce lepší skóre, ale podle regulí turnaje muselo při zápasové remíze rozhodovat prodloužení. V něm krátce před koncem skóroval tým z Vysočiny.

„Byli jsme sice pod tlakem, ale dalo se to uhrát do penalt. V nich jsme si docela věřili,“ konstatoval brankář HSK Karel Gamba.

Veselíčko pak hladce přešlo přes Nejdek, ale ve finále vyškovský přemožitel poměrně snadno, dvakrát 0:2, prohrál s Prostějovem.

Forr All pohár 2012

Zápasy HSK Vyškov – skupina: Melody Wasps – HSK 0:1 a 3:1, KVK Čermná – HSK 1:0 a 3:2, HSK – HC FOFO Nejdek 1:2 po s. n. a 1:0. Pořadí: 1. Melody W. 12bodů, 2. Nejdek 10, 3. Čermná 7, 4. Vyškov 7.

Čtvrtfinále: Veselíčko – Vyškov 0:2 a 1:0, v prodloužení 1:0. Semifinále: Veselíčko – Nejdek 2:0 a 3:1, Prostějov – Staeg 3:1 a 2:3 , v prodloužení 1:0. Finále: Veselíčko – Prostějov 0:2 a 0:2, stav série 0:2.