Největším lákadlem bude pro posluchače podle starosty města Jozefa Heretíka legendární kapela Turbo. „Přijedou ale i další, které rozhodně stojí na zhlédnutí a poslech. Například Dark Gamballe z Vyškova. Ziggy Horváth nebo Cock-Tail," zval Heretík.

Kromě kapel zvučných jmen vystoupí také místní děti ze Základní umělecké školy. „A to z tanečního oddělení," přiblížil starosta. Kromě nich vystoupí i tanečnice z ivanovického klubu Dance Flow a Babyboys. „Pro děti bude připravené množství atrakcí. Můžou se zúčastnit různých her a soutěží. Přichystaný bude skákací hrad a trampolína," zmínil Heretík s tím, že pořadatelé zajistili i velké množství občerstvení. Lidé se můžou těšit i na speciality z grilu.

Akce začne ve tři hodiny odpoledne. „Koncerty pak od pěti odpoledne. Turbo vystoupí po šesté hodině. Festival se bude konat za každého počasí," dodal ivanovický starosta.

Kdo se do areálu ivanovického letního kina chystá, musí se také připravit na to, že zaplatí vstupné. Nejvyšší částku dají dospělí, a to sto korun. Studenti a důchodci budou muset ze svých peněženek vytáhnout čtyřicet korun a děti dvacet.