Přál by si, aby to tak i dalších pár let zůstalo. „I když je to rouhání, spokojit se s nějakou metou, ale nikdy jsme si nepředstavovali, že by to mohlo takhle výborně fungovat. Není moc revivalů, které by fungovaly deset let. Za Česko a Slovensko se dají spočítat na prstech dvou rukou," naznačil revivalový zpěvák, který se před Vánoci v Bučovicích připojil k projektu Deníku Rovnost Česko zpívá koledy.

Vypíchl tři rozhodující momenty kariéry: úcta ke Karlu Gottovi, setkání s Radkem Vernerem a přízeň fanoušků. „Často revivaly vzniknou jako kalkul. Pokud někdo není zarytým fanouškem, fungovat to nemůže. To je třeba si uvědomit," zdůraznil Bouda, kterého Gott ovlivnil už v útlém dětství. „Přiznáváme, že je to Karel. Klaníme se před jeho profesní dráhou. Dobyl Evropu, dobyl svět," připomněl.

Nedělní koncert, který startuje v pět hodin, bude setkáním jejich přátel z nejrůznějších oborů. „Zapomenou na svoje názory i politické přesvědčení, budeme na jedné vlně, spojení hudbou. Zveme i dva hosty: Lenku Šarmanovou a operetní divu Martinu Severovou, což je při jejím vytížení velká věc," ocenil. Nutná je rezervace míst.