Florbalové Bučovice mají před sebou důležitou sobotu. Sice jsme pořád na začátku třetiligové sezony, jenže sokolům se vstup do divize VI nepovedl podle jejich představ. Jako B mužstvo nově sloučeného oddílu s Klobouky mají na kontě po šesti zápasech už dvě porážky.

„Vůbec to není ono, máme nějakou mistrovskou kocovinu nebo co. Máme posily z áčka a moc na to asi spoléháme. Zatím do toho nejdeme naplno," zlobil se vedoucí týmu Ladislav Dufek. Nápravu může se spoluhráči sjednat zítra v Morkovicích-Slížanech, kde hrávají domácí zápasy. Jako pořadatelé nastoupí v průběhu šestizápasového turnaje hned dvakrát.

Už v deset dopoledne rozehrají jako druhý celek tabulky bitvu proti devátému TJ Znojmu Laufen CZ B. O tři hodiny později se jim do cesty postaví čtvrtí panteři z Otrokovic. „V obou případech jde o B mužstva, a tak uvidíme, kdo vlastně přijede. Jestli budou mít nebo nebudou mít posily z áčka, to bude asi zásadní," podotkl hrající šéf Bučovic Ladislav Dufek.

Na sílu protivníka se ovšem sokoli vymlouvat nehodlají. Chtějí se soustředit na sebe. „Je potřeba, aby ta naše hra konečně trochu vypadala. Zatím to bylo bez šťávy, neuspořádané, tak nějak na půl plynu. Při stanovení cílů nebudeme a ani nemůžeme troškařit. Chce to šest bodů, je v našich silách to urvat, tak snad už zahrajeme naplno, zatím to od nás byla docela slabota," nešetřil kritikou Dufek.

III. liga – divize VI:

Hala Morkovice-Slížany

Sobota 2. listopadu

FbC Aligators Sokol Bučovice B: – Panthers Otrokovice B (10.00) – TJ Znojmo Laufen B (13.00)