„Těžký protivník, bývalý exligista. Troufnu si říct, že lepší tým diváci ve Vyškově ještě neviděli a ani v sezoně neuvidí," ocenil kvality hostů trenér Tomáš Galia.Třinec si tak přijede jednoznačně pro tři body. Amoři se pokusí mu aspoň jeden vzít. Byl by druhý, ten první dokázali ukořistit minulý týden na palubovce Ostravy po remíze 3:3. „Máme v čem pokračovat. Už příprava naznačovala, že umíme odehrát i proti favoritům rovnocennou partii a v Ostravě jsme to potvrdili. Chce to maximální výkon od každého z nás a pak to může vyjít," prohlásil hrající kouč.

II. LIGA 2. KOLOAmor Vyškov – Likop Třinec
Pátek 18. října, 20.00 hodin
Hala ZŠ Purkyňova

Pozor si jeho parta bude muset dát hlavně na třinecké standardní situace. Ty totiž jsou jejich perfektně vybroušeným klenotem. „Jsou v tom neskutečně silní, dávají z nich v podstatě osmdesát procent všech branek. Mají nacvičenou spoustu variant, jak je rozehrát. Individuální hvězdu mezi nimi asi nenajdete, ale tohle z nich dělá opravdu skvělý tým," podotkl prezident vyškovského klubu Antonín Petlach.

Dobrou zprávou je, že týmové vedení bude mít k dispozici prakticky ideální sestavu. „Bude hodně podobná té z minulé soboty. K tomu se nám jeden, dva hráči uzdravili, takže to nevypadá zle," objasnil Petlach. Radost z toho má i vyškovský lodivod. „Pokud mám zprávy, tak všichni jsou zdraví a nastoupíme v plné síle. Tedy pokud se ještě těsně před zápasem nic nestane. Je to možná hodně odvážné, ale máme šanci. Stejně jako jsme ji měli v Ostravě," uzavřel Galia.