II. LIGA

Nasan Brno – Amor Vyškov 5:5

Poločas: 2:0. Branky: Gremmel, Chubirka, Král, M.Petlach, A. Forró.

Nasan: Černý – Rampula, Kramoliš, Trčka, Čejka, Bartůněk, Jaša, Nesvadba, Hanák.

Amor: Šrámek – Galia, Lukeštík, D. Forró, Gremmel – M. Petlach, Král, Chubirka, A. Forró.

Hosté opět promarnili poločas, ale během sedmapadesáti vteřin ve druhém otočili výsledek. Pak ještě vedli 4:2 a 5:3, jenže neuhlídali zkušeného Rampulu, který ze hřiště koučoval tým a vstřelil obě poslední branky Nasanu. „Zcela jednoznačně jsme ztratili dva body. Když jsme vedli o dva góly, chtěli jsme pořád hrát dopředu a dát další. Ale měli jsme to odehrát víc takticky. Víc držet balon a čekat na příležitost k zaútočení," netajil hrající trenér Amoru Tomáš Galia celkové zklamání.

Domácí se naopak ze zisku bodu radovali. „V prvním poločase jsme Amor k ničemu nepustili, ale protože jsme potom prohrávali o dva góly, tak jsme s remízou spokojeni. Hrajeme s tím, co zbylo, s klukama z céčka, takže bod je dobrý," usmíval se po utkání rovněž hrající trenér David Rampula.

Další výsledky: Vítkovice – Jeseník 1:5 (0:0), Bílovice – Volfířov 4:4 (0:2), Pardubice – VŠB Ostrava 5:4 (2:1).

DIVIZE E

Pivovar Vyškov – Orli BeF Kotvrdovice 7:5

Poločas: 2:1. Branky: Mikloška 2, Pánek 2, Gregor, Kolečkář, J. Pospíšil – Doležel 2, Stehlík, Jarůšek, Gromský. Sestava: Kotulán – Pospíšil, Mikloška, Kolečkář, Pánek, Gregor, Bébar, Rozehnal, Lžičař, Čtvrtníček.

Divácky zajímavé a dramatické utkání mohli domácí dohrát v klidu. Jenže hrubými individuálními chybami, které se opakují už v každém zápase, nabízeli hostům gólové možnosti a ti se také stále drželi na „dostřel". „Je nepochopitelné, jak si tak zkušení hráči sami zkomplikují cestu za vítězstvím. Namísto toho, abychom soupeře dostali do kolen, mu umožníme dostat se zpět do zápasu. Z vítězství mám samozřejmě radost. I když se herně trápíme a stále to není ono, oceňuji u hráčů bojovnost. Utkání se hrubě nepovedlo rozhodčím, kteří svým výkonem přispěli k jeho nervóznímu průběhu," konstatoval trenér Pivovaru Libor Šmarda.

SK Líšeň – Lazor-Domus Vyškov 2:12

Poločas: 0:3. Branky: Šťastný, Smital – J. Lička 3, M. Lička 2, Gottvald 2, Legner 2, Růžička, V. Novotný, Urbančok. Sestava: Uhlíř – M. Lička – Gottvald, V. Novotný, Růžička – Urbančok, J. Lička, J. Horváth, Obruča, Grepl, Legner.

Lazor-Domus navázal na dobrý výkon a vítězství s Květnicí Tišnov a deklasoval další ještě loni druholigový tým SK Líšeň. „Zápas byl plně v naší režii a bylo jen otázka času, kdy se prosadíme a začneme dávat branky. Domácí v prvních minutách držel především brankář, ale po obdržení prvních branek se jejich hra úplně rozpadla. Takže skvělý výsledek, první tři body ze zápasu na soupeřově hřišti a dobrá hra," chválil trenér Josef Lička st.

Lino Kalábek Brno – FC Kloboučky 7:4

Poločas: 2:1. Branky: Logara 3, Kalina 2, Němec 2 – Koval 2, Sečka, Selinger.

Kloboučky: Skoupý – M. Nový, Sečka, Koval – Selinger, Ondráček, Vala.

Jen čtyři domácí borci a brankář zvolil jednoduchou taktiku. Vzadu zdlouhavá rozehrávka, nákop dopředu a zakončení. Takže moc futsalu k vidění nebylo. Hosté bez svého hrajícího trenéra Ladislava Štrublíka a dalších hráčů ze základní sestavy na zpomalování hry recept nenašli.

Další výsledky: Toka Brno – Havlíčkův Brod 8:4 (2:4), Oslavany – Kuřim 6:9 (3:6), Tišnov – Helas Brno B 5:2 (2:2).

Příští kolo: Lazor-Domus Vyškov – Pivovar Vyškov, pátek 5. 12. (20.00), SH ZŠ Purkyňova.

FC Kloboučky – Remos Oslavany, sobota 6. 12. (19.00), SH Křenovice.

KRAJSKÝ PŘEBOR

Orli Bučovice – Technika Brno 1:4 (0:0)

Branky: Šrom Marek – Kadlec Zdeněk 2, Zechmeister Stanislav, Cvingráf Patrik.

Další výsledky: Slovan Brno – Dolní Loučky 3:6 (1:4),SK Líšeň Brno B – Mitra Brno 5:5 (0:2), Hustopeče – Blansko 12:1 (6:0), Gladiators Brno – STŽ Brno 2:3 (0:1), Panama Brno – United Ivančice 3:5.

Příští kolo: United Ivančice – Orli Bučovice, sobota 6. 12. (20.15).