Čtvrteční slavnost začne v prostorách klubu v 18.00 hodin a kromě setkání hráčů, funkcionářů, legend a čestných hostů bude na programu i prohlídka zmodernizovaného klubové zázemí.

V pátek přijede ragbistům poblahopřát jejich tradiční rival pražská Sparta, ale už nepůjde o společenskou záležitost, ale o body v novém ročníku extraligy. Konkrétně v zápase druhého kola. V tom prvním Vyškovští v nekompletním složení těsně prohráli na půdě mistra v Říčanech a k oslavám by hráči samozřejmě chtěli přispět vítězstvím. „Už nás zase bude víc, chybět budou jen zranění David Jaroš a Lukáš Chalabala. V Říčanech jsme hráli dobře, ale se Spartou to bude úplně jiné utkání. Říčany praktikují podobné technické ragby jako my, ale Sparta vyznává spíš silové pojetí. Takže si myslím, že to bude hlavně o tom, jak se tomu dokážeme přizpůsobit, a hlavně o bojovnosti a nasazení," řekl trenér áčka Martin Hudák.

Výkop pátečního utkání bude ve 14.00 hodin, ale ještě před tím se fanouškům v modelových utkáních představí žáci (10.15) a v zápase proti svým vrstevníkům z Tatry Smíchov sedmnáctiletí kadeti, kteří jsou úřadujícími mistry republiky (11.15). Po extraligovém souboji se Spartou se pak v výběr Vyškova a hostů utká přátelsky s týmem z Nového Zélandu (16.30 hod).