Zahájená bude vyhlášením výsledků výtvarné soutěže Příroda Austrálie, kterou zoopark zorganizoval k příležitosti vzniku nového pavilonu s klokany a papoušky.

TOP 2 HNED PAVEL VIČAR Knihkupectví ve Vyškově je zase v provozu. Majitelka si pořídila systém EET, a po rozhodnutí finanční správy může svůj obchod dál provozovat.
Knihkupectví znovu otevřela, finanční správa to posvětila


V polovině příštího týdne pak vedení zoo zve na noční prohlídky dinoparku. První se uskuteční ve středu. „Další pak ve čtvrtek, pátek a v sobotu. Areál bude přístupný vždy od šesti do deseti hodin večer s tím, že vstupenky budou v prodeji do devíti večer. Do areálu se tentokrát lidé nedostanou expresem ze zoo, ale musí se dopravit přímo před bránu dinoparku, kde také koupí lístky,“ upozornila Vymazalová.


Návštěvníkům se tak opět naskytne příležitost prohlédnout si potmě nasvícené druhohorní ještěry. A zdarma se můžou svézt na dinobiku, což je speciální kolo zavěšené na lanech v korunách stromů. Lidé díky němu uvidí dinosaury až z jedenáctimetrové výšky. Noční prohlídky se budou konat také v říjnu. Přesné termíny lidé najdou na webu zoo.

Highland games na brněnské Kraví hoře. Ilustrační foto.
Brňané porovnají síly při skotských hrách. Vyškovský zoopark hostí Podzimní póť