Ačkoli se nezařadila do první desítky, nesmutní. Je pro ni totiž hlavní, když se lidi při sledování jejího tancování baví. „Byli jsme všichni moc překvapení už jen z toho, že mě vybrali do finále, protože se tam hlásí spousta dětí se spoustou různých dovedností. Vedle mě tam někdo soutěžil třeba s tím, jak dobře umí fyziku nebo hraje tenis. Jedna holka hrála na kytaru. Zkrátka všechny možné dovednosti," popisuje Lucie, která kromě tancování prorazila do soutěže i díky malování.

Kromě toho také hraje na kytaru. „Soutěž se konala v Brně. Alespoň moje vystoupení mělo zvláštní průběh. Už jsem k němu měla namixovanou hudbu. Pak se ale objevil beatboxer Ondřej Havlík s tím, že mi bude dělat doprovod. Měla jsem asi minutový výstup a on mi za tu dobu svými ústy zahrál hip hop, house a electric boogie. A dopadlo to skvěle, všichni moc tleskali," usmívá se mladá tanečnice.

Oficiálně ještě výsledky nejsou zveřejněné. Stane se tak až při televizním přenosu soutěže, který je na programu 1. ledna. Dívka však už nyní ví, že nebyla mezi oceněnými. „Ale pro mě byl stejně největší úspěch, že se publiku vystoupení líbilo. Tancování mě baví, protože bavím lidi. Po skončení mě zastavovali a říkali mi, že nechápou, proč jsem nebyla mezi výherci. Dokonce mi došel i e-mail v podobném duchu, ten mi udělal velkou radost," říká tanečnice.

Její cesta ke street dance, vedla přes gymnastiku. „Ta mě ale moc nebavila a ani mi nešla. Takže mě mamka přihlásila do taneční skupiny N-Yoj!. Tam jsem už pátým rokem. Třetí rok ale tancuji také sólově nebo v duu," zmiňuje Lucie.

Má už za sebou řadu úspěchů: dvakrát například skončila druhá na mistrovství republiky ve street dance. A letos poprvé vyrazila i na mistrovství světa, které se konalo v německé Bochumi. Tam skončila na šestém místě v kategorii dvojic a sedmnáctém v sólové kategorii.