Svým hlasem ho podpořil například vyškovský zastupitel Josef Kachlík. „Celkově považuji rozpočet za dobře sestavený. Nemůžu ale říct, že bych něco hodnotil opravdu velmi kladně," podotkl Kachlík, který je i ředitelem vyškovského zooparku.

Proto by uvítal třeba také investici města do atrakce, která je jedním z největších lákadel turistů v okrese. Jak ale dodal, vše má svůj čas. „Rádi bychom získali nějaké peníze navíc tak, abychom se mohli každý rok trochu rozvíjet. Ale teď jsou v plánu sportoviště. Co se týká oblasti sportu obecně, tam jde peněz hodně. Ale pokud to lidé chtějí, nejspíš to tak má být," krčil rameny Kachlík. Co se týká právě sportovišť, nejvíc peněz spolkne rezerva na stavbu nového zimního stadionu.

Právě zoopark ale pro příští rok s výraznou injekcí z rozpočtu počítat nemůže. „Když investujeme a stavíme, tak většinou z toho, co si vyděláme. V rozpočtu města jsou pro nás zahrnuté jen provozní náklady. V podstatě deset let dostáváme stejnou částku. Kromě valorizace platů, tam ale radnice přidává všem," zmínil ředitel.

Dodal však, že chápe, že nejde investovat do několika oblastí najednou. „Když se dělá moc věcí dohromady, v konečném důsledku není nic. Když jsme budovali novou část zahrady, šly zase peníze k nám," zhodnotil vyškovský zastupitel.