Jak zkombinovat asijskou a českou kuchyni. Budoucí kuchaře poučil Tomáš Reger
18. 1. 2022
autor
externí
Ve dnech 10. 1. - 11. 1. 2022 si budoucí kuchaři užili další zajímavé vaření s odborníkem z praxe. Tentokrát do slavkovské školy přijel Tomáš Reger, šéfkuchař restaurace Element&Bar z Brna. Zvoleným tématem bylo aktuální menu restaurace Element.
Ve dnech 10. 1. - 11. 1. 2022 poučil budoucí kuchaře ze Slavkova Tomáš Reger, šéfkuchař restaurace Element&Bar z Brna.
|
Foto: se souhlasem školy
S Tomášem Regrem jsme vybrali top pokrmy z tohoto menu. Žáci měli možnost vidět náročnou přípravu pokrmů zážitkové restaurace a správné párování surovin a chutí. Všechny pokrmy si připravili přesně podle postupů a pod přísným dohledem šéfkuchaře Tomáše Regra. Na závěr jsme diskutovali s šéfkuchařem o jeho dlouholetých pracovních a podnikatelských zkušenostech z Dubaje a o jeho způsobu vaření a kombinace asijské kuchyně s naší. Těšíme se na další jeho návštěvu.