Tento republikový šampionát proběhl ve dnech 5 a 6.9.2020 v Teplicích. Ve váhové kategorii zápasil ve váze supertěžké Michal Zezulka, který je současně v klubu nově i trenérem Boxu. Michal Zezulka byl na mistrovství republiky nominován hned ve dvou disciplínách. Nejprve v disciplíně Fullcontakt, ve které získal stříbrnou medaili. A hned ve druhé v disciplíně K1 vystoupal až na vrchol nevyšší a stal se tak republikovým šampiónem disciplíny K1 asociace CSFu, pro rok 2020. V další disciplíně kick light, tentokrát v kategorii žákovské do 11 let ve váze do 32 kg, vybojoval ve svém debutním zápase Martin „Vajgl“ Lučný stříbrnou medaili. Martin Lučný, je obrovskou fighterskou nadějí a rozhodně do budoucna i velikým příslibem pro klub CHB GYM.

Ilustrační foto.
Volejbalový svátek v Bučovicích je odložený na neurčito. I start první ligy

Shrnuto a podtrženo, sportovní klub CHB GYM si z vůbec prvního výjezdu, navíc z Mistrovství České republiky, přiváží dvě stříbrné a jednu zlatou medaili. Oběma kickboxerům ke skvělým sportovním úspěchům blahopřejeme.

Současně bych rád zmínil, že sportovní klubu CHB GYM hledá neustále do svých řad nové tváře jak pro disciplíny Muaythai, Kickbox, tak i pro Box. Veškeré podrobné informace získáte na: www.chbgym.cz případně na facebook CHB GYM.

Závěrem bych rád touto cestou poděkoval městu Slavkov u Brna za podporu v rozvoji mládeže a zejména sportovního klubu CHB GYM.

BOHUSLAV CHUDÁČEK

trenér a předseda klubu