Protože máme rádi, když je u nás ,,živo“ v tyto dny, navštívili naši školu ještě odborníci z firmy Ovčí dobroty a Chleba Brno. Naše sladké pečení tak doplnili výborným kváskovým chlebem.
Žáci oboru hotelnictví pod odborným vedením zadělali těsto, které poté museli pečlivě propracovat a správně uložit do ošatky. Upečený chléb pak voněl po celé škole. Odborník z Ovčích dobrot, náš absolvent Ondra Pavlinec, naše kuchaře učil výrobu parenice a čerstvého sýru. Novou a jistě zajímavou zkušeností pro ně bylo tahání sýrových nití.
Tímto bychom chtěli všem odborníkům moc poděkovat za jejich návštěvu a drahocenný čas strávený s námi. Už dávno víme, že řemeslo má zlaté dno.
L. Hladká, učitelka odborného výcviku CU, ISŠ