SOŠ A SOU Vyškov reprezentovali žáci 4. ročníku studijního oboru Agropodnikání Jan Rotrekl a Pavel Křetínský. Podmínkou úspěchu bylo zorat vytyčený pozemek přiděleným traktorem s pluhem podle předem stanovených a velmi obtížných kritérií. Odborná šestičlenná porota pak hodnotila rozorání pozemku, rovnost jízdy, přesnost při zahlubování pluhu, dodrženou hloubku a celkový dojem.

Dobrovolnice ADRY Vyškov Pavlína Sotolářová už čtvrtý rok svými návštěvami prozařuje samotu a všednost dní klientů Domova pro seniory ve Vyškově.
Je krásné, když se dobří lidé spojí, říká vyškovská dobrovolnice

V konečném hodnocení se pak Honza umístil na výborném 4. místě, když na stupních vítězů stanuli žáci domácí, pořádající školy, kteří měli možnost na soutěžních pozemcích trénovat. Výborným výkonem se prezentoval i Pavel, který jel na soutěž jako náhradník bez zkušeností, navíc si vylosoval první pořadí a tudíž neměl možnost techniku jízdy obkouknout od ostatních. Celkově se umístil na 12. místě. Oba studenti zaslouží pochvalu za reprezentaci školy a poděkování za přístup a bojovnost.

RADOVAN ŠČUDLA