Hodnotu výsledku umocňují skutečnosti, že tým se stále potýká s velkou marodkou a pro pracovní povinnosti chyběli ve všední den i další hráči. V podstatě ve vyrovnané partii postavil Tatran proti silným individualitám soupeře kompaktní týmový herní projev, podložený výborným výkonem brankáře Davida Kopřivy, který mužstvo v důležitých momentech podržel.

Krajský přebor
TJ Tatran Rousínov
– SK Líšeň B 0:0
Rozhodčí: Kubec – Kron, Stejskal. ŽK: Obruča – Polášek. Diváků: 140.
Rousínov: Kopřiva – Imramovský, Kříž, Rozehnal, Líznar – Zbořil, Jašek, Kubáč, Němec (42. Obruča), Žoček (68. Divácký) – Florian. Trenér: Milan Boušek.

„Věděli jsme, jakou má Líšeň kvalitu a během zápasu se to také potvrdilo. Úspěšní jsme mohli být jedině v případě dodržování předzápasových pokynů a myslím, že každý z hráčů podal v tomhle směru výborný výkon. Měli jsme i pár brankových příležitostí, ale na druhou stranu nás také podržel brankář David Kopřiva. Jsem rád, že se kluci zvedají a určitě jejich sebevědomí musí jít nahoru a v dalších zápasech to ukážou. Věřím, že pokud podáme opět týmový výkon jako s Líšní, tak že další zápasy zvládneme,“ chválil spoluhráče zkušený záložník Miloš Žoček.

V tabulce Tatran na dvanáctém místě zaokrouhlil bodové konto na třicet bodů. Ve středu čeká hráče finále Krajského poháru Jihomoravského krajského fotbalového svazu a nejen výkon proti Líšní, ale i teď už i šňůrka tří zápasů bez porážky naznačují, že proti favorizované Kuřimi nemusí být Tatran bez šancí. Zápas bude reprízou loňského finále, které Tatran vyhrál v Drnovicích na pokutové kopy. „Odveta“ se bude hrát bude v Poštorné od 17.30 hodin.