Hosté začali šancí Hollyho, ale míč se vytočil ven a následně málem udeřili domácí. Nedali a brzy inkasovali, když Maroušek poslal míč před Drážka a na zadní tyči Tikovský ve skluzu míč zblízka dopravil do sítě. V 16.minutě se hosté radovali podruhé. To Vimr zleva parádně přihrál na hranici pokut. území Křečkovi a kapitán Slaného umístěnou střelou nedal Drážkovi šanci. V 27. minutě musela jít ze hry exligová hvězda hostů Galbavý kvůli svalovému zranění a nahradil jej Novotný. Právě on byl o dvě minuty později faulován, jenže Křeček pálil z trestného kopu jen do zdi a druhou ránu dal vedle.  

V 35. minutě bylo sníženo. Rozhodčí Šefara viděl Hollyho přistrčení jednoho z útočících hráčů a odpískal penaltu, kterou s přehledem proměnil Klauz. Jenže pět minut poté se sice Nespečtí ubránili závaru hostů, ale po následném rohu zmatkovali s odkopem a Mareš je potrestal – 1:3.

Mareš úřadoval i dál. Jeho hlavičku však kryl Drážek a po přestávce se souboj opakoval se stejným vítězem. V 50. minutě po tvrdém souboji brankáře Sedláka s útočníkem domácích získal míč Vojkůvka a nepříliš prudkou střelou snížil na 2:3, když míč sotva přešel přes brankovou čáru. Poté se v dobré pozici ocitl Peterka, naneštěstí pálil vedle.

Pak už šance ubyly a Slaný výhru potřebnou k uhájení třetí příčky v přeboru uhrálo.

Nespeky – Slaný 2:3 (1:3)

Branky: 35. Klauz (pen.), 50. Vojkůvka – 12. Tikovský, 16. Křeček, 40. Mareš. Rozhodčí: Šefara. Diváků: 80.

Nespeky: Drážek – Večera, Laštovka, Krejza, Buryán, Kukač, Klauz (86. Hamajda), Vojkůvka (76. Jasz), Pešta (76. Maršoun), Konopiský, Myslivec (46. Peterka).

Ilustrační foto
Votice sebraly Komárovu bod