Úvod sezony neměl nováček soutěže právě ideální, ale teď už drží sérii čtyř zápasů, v nichž bodoval. A v tabulce se posunul na dvanáctou příčku. „Herně jsme vyloženě nepropadli v žádném zápase. V úvodu jsme ale měli těžký los a také nás trápila marodka. Chyběli nám oba gólmani i dva stopeři, což bylo hodně citelné oslabení. Kádr máme úzký, nemáme béčko a dorost hraje jen I. třídu. I teď máme zraněné Svobodu a Chalabalu, takže podzim budeme dohrávat v nějakých třinácti lidech," tvrdí trenér Ladislav Kachlík.

S posledním zápasem byl samozřejmě nadmíru spokojený. „Kluci předvedli zodpovědný výkon, konečně se nám dařilo i střelecky, což platí především o Bilovi. Boskovice nám umožnily hrát otevřený fotbal, takový debakl si nezasloužily," uznává Kachlík.

Svůj tým by chtěl dovést do klidného středu tabulky. „Bylo by příjemné posunout se ještě o něco dopředu. Ale hodně zápasů je nepředvídatelných. Třeba Moravská Slavia vyhrála v Ráječku 8:2, přitom my jsme ji porazili 4:1 a naopak s Ráječkem 0:4 prohráli. Takové obrovské výkyvy jsou až nepochopitelné," kroutí hlavou Ladislav Kachlík.

ANTONÍN ZABLOUDIL