I.A TŘÍDA

Šaratice – Miroslav 2:0 (0:0)

Poločas: 0:0. Branky: Michal Jedlička, Smetana. Šaratice: Plchut – Cenek, M. Jedlička, Ptáček, Bukáček – Rozbořil, Zouhar (46. Klaška), Galia, Polášek – Mikojan (70. Karásek), Smetana (85. D. Jedlička).

Milan Galia, trenér: „Naše zasloužené vítězství nad velmi tvrdě hrajícím soupeřem. První poločas byl ještě vyrovnaný s minimem šancí. Ve druhém poločase jsme začali Miroslav přehrávat a během tří minut jsme vstřelili obě branky a rozhodli o vítězství."

I.B TŘÍDA

Rousínov B – Blansko B 2:3

Poločas: 1:0. Branky: Žoček 2 – Matuška 2, Majer. Rousínov B: Slovák – Hlucháň, Zbořil, Chubirka, Lacek, Žoček, Kameník, Honek, Benda, Radil, Čtvrtníček. Střídali: Krejčí, Barták, Peslar.

Hned v úvodu měli rychlíci Benda a Honek tři gólové příležitosti, ale v zakončení byli nepřesní. Domácí se tak ujali vedení až Žočkovou ránou z trestného kopu a pak zase zahazovali šance po rychlých brejcích. Pykali za to ve druhé půli, která byla vyrovnanější. Čtyři minuty před koncem, v době, když už se oba soupeři smiřovali s remízou, tentokrát po rychlém protiútoku hostů obešel Majer i brankáře Slováka a zajistil Blanenským tři body. A sesadil rousínovské béčko z první pozice.

Bohdalice – Č. Hora 4:1

Poločas: 1:0. Branky: Tilšer, Pánek, Kolečkář, Kavečka – Skoupý.

Bohdalice: Štěpán – Jašíček, Prachař, Forro, Pospíšil – J. Drbal (46. Korkován), Tilšer (73. Pacejka ), Pánek, Kavečka (85. Mindek) – Podaný, Kolečkář.

Bohdalice potvrdily nečekaný zisk tří bodů v minulém kole v Blansku. A k tamním šesti gólům přidaly další čtyři. Výkon se sice zopakovat nepodařilo, ale na vítězství to stačilo. Průběh utkání nebyl tak jednoznačný, jak může ukazovat výsledek. Po brance z první minuty přišel útlum a iniciativu měli hosté. Do poločasu však branku nedali a po změně stran Bohdalice navýšily vedení až na 3:0 a utkání spolehlivě dovedly do vítězného konce.

Ivanovice na Hané – Kohoutovice 1:0

Poločas: 0:0. Branka: 58. Olejníček. Ivanovice: Klimek – J. Pospíšil, Szeliga, Knap, Chmelař – Medřický (56. J. Skřejpek), Olejníček (87. M. Pokorný), Černý, Neckař – Konupka (64. L. Skřejpek), Kramel.

Vyhrál šťastnější tým. Kohoutovice měly po celé utkání více ze hry, jejich koncovka ale byla žalostná. Od prvních minut se vše točilo kolem jejich dvou osobností týmu. Bývalého ligového hráče Břežného a kapitána Koubka. Domácí několikrát podržel brankář Klimek. Rozhodnutí zařídila výborná spolupráce dvojice Olejníček – Kramel. Po jeho přihrávce se Olejníček před velkým vápnem zbavil hostujícího obránce a pohotově skóroval. V závěru měly šance oba týmy, ale skóre už se nezměnilo.

Lovčice – Křenovice 4:2

Poločas: 1:1. Branky: 29. Kučera, 50. Vacula, 72. Zajdák, 74. Šprta – 34. Beneš, 87. Legner. Křenovice: Hanák – Ledvina (46. Legner), Klopar, Doležal, Klimek – Procházka (80. Novotný), Beneš, Rotrekl, Proniuk – Rozkopal (67. Vosmek), Dvořák.

Vynikající křenovickou sérii tří vítězství se skórem 18:2 ukončil domácí „výběr" okresu Hodonín. Hosté se ale týmu nabitého známými jmény nepolekali a hned v úvodu mohli jít do dvougólového vedení. Ve třetí minutě pronikl po pravé straně do vápna Procházka, vystřelil však slabě. O minutu později šel Dvořák už přímo sám na gólmana, ale nedokázal jej prostřelit. Na vedení domácích v první půli hosté ještě stačili zareagovat Benešem, ale ve druhém poločase pykali za chyby ve vlastním pokutovém území. Porážku v herně v podstatě vyrovnaném zápase v závěru jen zmírnil svým prvním gólem Jiří Legner.

Jan Rotrekl, kapitán Křenovic: „Od zápasu jsem si moc nesliboval, součet individuálních kvalit hráčů obou soupeřů hovořil dost jasně pro domácí. Možná jsme mohli hrát na beton vzadu, to ale našemu současnému kádru není vlastní."