V prvním kole byl jedním z osmi tipujících, kteří získali deset bodů, ale jako jediný přesně uhodl Supertrefu. Tedy počet nastřílených gólů, kterých bylo 41. V soutěži družstev se o medailové posty dělí tři týmy, Veronika, Macini a Rychtáři.

Každý týden se hraje o šest piv značky Gambrinus. Okresní vítěz podzimní části získá sud piva značky Gambrinus a dres české fotbalové reprezentace. Sud piva získá také vítěz týmové soutěže. Nejlepší tipér v kraji pak obdrží sázenku Fortuny za pět tisíc korun a také poukaz na vysílání internetové televize Lepší.TV v hodnotě dva a půl tisíce korun. Vítěz kola si vyzvedává cenu ve vyškovské redakci na adrese Jana Šoupala 1, Vyškov.

Podzimní cyklus bude mít 13 kol. Vstoupit do Tip ligy lze jen prostřednictvím kuponu vystřiženého z Vyškovského deníku Rovnost. Ty v novinách vycházejí vždy od pondělí do středy. Od svého druhého kola může tipující využít internetu na adrese: www.vyskovsky.denik.cz a dále SPORT – TIP LIGA. Tam jsou také pravidla a podmínky účasti v soutěži.

Kompletní výsledky 1. kola najdete ve středečním tištěném Vyškovském deníku Rovnost.