Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň
Cesta každé sladké cukrovinky začíná pečlivou prací ve varně. Zde se na základě receptury z přesného poměru cukru, vody a dalších látek připravuje směs. Ta poté putuje do licí linky.
Zdroj: DENÍK/Lukáš Kaboň