Závodilo se na koni s madly, kruzích, bradlech a hrazdě. V kategorii nejmladších žáků se o prvenství rozdělili František Černý ze Znojma a Šimon Ott ze Vsetína. Bučovický Tomáš Přichystal skončil na sedmnáctém místě.

Velmi vyrovnanou soutěž mladších žáků vyhrál znojemský Theodor Špaček. „Nás Michal Antl se zbytečnou chybou na hrazdě připravil o jasné celkové vítězství a zařadil se na nepopulární čtvrtou příčku,“ uvedl bučovický trenér Petr Petržela.

Závod starších žáků měl dobrou úroveň a přinesl vítězství Janu Šillarovi z GK Šumperk. Bučovický František Obhlídal byl devátý.

„Tradičním zpestřením tohoto memoriálu je soutěž ve šplhu, která má ve Šternberku dlouholetou tradici,“ vyhlásil Petržela. Mezi mladšími žáky zvítězil Jiří Kostík. Pěkná šestá příčka patří Michalu Antlovi a devětadvacáté místo obsadil mladičký Tomáš Přichystal, oba jsou z Bučovic.

„V závěru programu se dočkala úspěchu i naše výprava a to je výborné,“ řekl Petržela. Kouč tím míní druhé místo Františka Obhlídala, jenž nestačil jen na vítězného Ondřeje Kryla z domácího oddílu.