Nejstarší Tereza je několikanásobnou mistryní republiky v lezení na rychlost v mládežnických kategoriích a zároveň byla i několikrát vicemistryně ČR v olympijském šplhu v kategorii ženy. K těmto dvěma sportům v březnu přidala další úspěchy v pro ni nové disciplíně a to ve šplhu na tyči, když nejprve s družstvem Arcibiskupského gymnázia Kroměříž vyhrála krajské přebory středních škol a následně v novém českém rekordu se svými kolegyněmi zvítězila i v celorepublikovém finále, které se konalo na policejní škole v Holešově. Zde zvítězila i v kategorii jednotlivců a přivezla tak domů do Vyškova dvě zlaté medaile.

V úvodním kole nového ročníku 1. ligy porazili ragbisté Jimi Vyškov (modré dresy) Slavii Praha 34:24.
Ragbisté Vyškova zahájili obhajobu prvoligového stříbra výhrou nad Slavií

Na to navázala dalším úspěchem v mezinárodním závodu v lezení na rychlost v Brně, kde s přehledem zvítězila a navíc se pro letošek znovu nominovala do české juniorské reprezentace. Její bratr Šimon skončil v tomto závodu stříbrný za svým kamarádem a tréninkovým kolegou ze Slovenska Filipem Hromadou. Šimon v tomto závodě bohužel zaostal za nominačním limitem do reprezentace, který se pro letošek značně přiostřil a bude o něj muset bojovat v dalším závodě. Jeho mladší sestra Anna vybojovala v Brně bronzovou medaili.

Dalším březnovým podnikem pro Cibulkovy byla Velká Cena Jižní Moravy v olympijském šplhu, která proběhla tradičně v brněnském obchodním centru Olympia. Zde Tereza obhájila loňské prvenství v kategorii ženy. Mladší Šimon sice skončil v nabité konkurenci kategorie žáci šestý, nicméně velmi dobrým časem se nominoval na mistrovství republiky, které by se mělo konat v prosinci v Praze.

Ve 3. kole jarní částí Moravskoslezské ligy porazili fotbalisté MFK Vyškov (bílé dresy) doma FK Hodonín 2:1.
Fotbalisté Vyškova otočili zápas v oslabení. Hodonín lituje ztráty bodů

Tereza Cibulková byla také dekorována v soutěžích pro Nejlepší sportovce okresu a Nejlepší sportovce Jihomoravského kraje za loňský rok.