Šanci na reparát mají Bučovice v sobotu na hřišti Ostravy, která si minulý týden pohrála se Střelicemi a dvakrát zvítězila 3:0. „Ostrava má na soupisce několik mladých hráčů z prvoligových Beskyd. Uvidíme, jestli soupeř využije hostující hráče. Vynasnažíme se zlepšit podání, které se nám minulý týden nedařilo. Do utkání však nezasáhnou Petr Nezdařil, David Kromus a David Zajíček, kteří mají jiné povinnosti," sdělil trenér a manažer klubu Zbyněk Čížek.

Bučovice v prvních dvou kolech prohrály s Hlučínem na domácí palubovce, dvakrát shodně 2:3. „Soupeř hrál kolektivněji a velice mu pomohl smečař Daniel Čech ze Zlína, který byl rozdílový hráč," dodal Čížek.

MINULE BEZ OPOR

První domácí duely čekají Holubice, které v sobotu vyzvou Nový Jičín. „Jeho hlavní zbraň je rychlá hra, kterou každého překvapují. V kádru má hodně mladých hráčů z dorostu. Jeho silnou stránkou je dobrý servis. Rozhodující bude přihrávka a první balón," řekl předseda klubu Arnošt Šmerda.

Celek z Vyškovska sehrál minulou sobotu první dvě kola proti nováčkovi z Napajedel, kterého nejprve porazil 3:0 a poté utržil porážku 1:3. „Jeden zápas jsme ztratili zbytečně, jelikož jsme hráli v neúplné sestavě. Nenastoupily naše opory jako Adam Hejna, Janko Namešanský nebo Adam Mrázek. Doufám, že v sobotu budou hrát," doplnil Šmerda.

PATRIK EL-TALABÁNI