V utkání s MFF Praha mají sokoli z Bučovic výhodu domácího prostředí, coby vítěz základní části soutěže. „Bronzová medaile je pro nás obrovská výzva a byli bychom asi zklamaní, kdybychom třetí místo neuhráli,“ už po utkání v Brně vyhlásil trenér a manažer klubu Zbyněk Čížek jasný klubový cíl.

Sokol Bučovice - MFF Praha

Sobota 16. března, 18.00 hodin, sportovní hala Školní ulice.

Zápas je pro jeho tým posledním v této sezoně a je jasné, že by rád na už teď nejlepší rok v dlouhé historii bučovického volejbalu nasadil pověstnou sladkou třešničku. „Po týdenní pauze se již plně soustředíme na toto utkání. Před ním máme krátké posezení a výroční schůzi oddílu a pak si řekneme, co na ně hrát a jdeme pro placku,“ za všechny hráče odhodlaně prohlásil mladý smečař Radovan Dítě.

Anketa Sympaťák roku 2018
Čtenáři vyberou sportovního sympaťáka kraje. Své zástupce má i Vyškovsko

S pražskými vysokoškoláky jsou Bučovičtí favority, i když s nimi mají vyrovnanou bilanci. Doma prohráli 1:3, v hlavním městě dokázali zvítězit 3:0. „Věřím, že tentokráte domácí palubovka a určitě i diváci nám pomůžou. V sérii s Brnem byli fantastičtí. Nejen že jich přišlo strašně moc doma, ale v Brně jich bylo k šesti stům, což je na první ligu výjimečná návštěva. Rádi bychom se s fanoušky rozloučili vítězně, a také jim poděkovali za přízeň v celé sezoně,“ zdůraznil domácí lodivod Čížek.

Ten bude mít k dispozici kompletní mužstvo. Utkání začne v šest hodin odpoledne, vstup i pivo bude zdarma.