Podívejte se na všechny finalistky ve fotogalerii, případně si o nich přečtěte více na www.missfarmacie.cz. Na stránkách soutěže si také můžete koupit vstupenky na galavečer, který v sobě spojuje vyhlášení výsledků soutěže, reprezentační ples a taneční večírek.

Vstupenka na tuto akci zahrnuje: Vstup na galavečer Miss Farmacie, vstup na ples a půlnoční diskotéku, bohatý raut, neomezenou konzumaci přívlastkových vín Chateau Lednice a nealkoholických nápojů.

Diváci se můžou těšit na úplně jiný charakter zábavy, než na který jsou zvyklí a který znají: Ojedinělou akci, kde se protnou 3 druhy zábavy. Volba královny Miss Farmacie, ples a diskotéka. Směsice 3 druhů rozdílné zábavy na jednom místě za doprovodu houslového kvarteta Shadow quartet, big bandu Josefa Hlavsy a DJ Ptáčka vyzdobí i ojedinělé taneční vystoupení všech finalistek se svými bodyguardy - Hra s efekty.

V prvním kole vyhrál dvě vstupenky na galavečer Petr Kalábek z Brna a balíček bytových dekorací a svíček od společnosti Party Lite Dagmar Klimešová z Brna. Výhercům gratulujeme. Správná odpověď na soutěžní otázku byla, že jde o 1. ročník Miss Farmacie.

V druhém kole vyhrála dvě vstupenky na galavečer Lenka Vlčková ze Strachotic a balíček bytových dekorací a svíček od společnosti Party Ivan Stroner z Brna. Výhercům gratulujeme. Správná odpověď na soutěžní otázku byla, že 1.ročník Miss Farmacie bude moderovat Jitka Čvačarová a Roman Vojtek.

Výherci si své ceny můžou vyzvednout v redakci Brněnského deníku Rovnost, Milady Horákové 9, Brno.



Která z dívek získá titul Miss farmacie 2013?