Co je pro účast v soutěži třeba? Jen několik podmínek. Aby Vám bylo nejméně 18 let. Abyste byl/a z jižní Moravy. Abyste souhlasil/a s tím, že v daný termín přijedete do salonu MONY&KA v brněnských Řečkovicích, kde Vám upraví nejen účes a tvář. K tomu je třeba poslat nám svou fotografii v civilu.

Z přihlášených pak vybereme šest finalistek, které proměnou projdou. S těmi pak uděláme příběh, fotografie proměny zveřejníme v Deníku Rovnost i v jeho webové obdobě a pak už čtenáři Deníku Rovnost mohou vybírat tu nejpovedenější proměnu.

Kadeřnické studio Mony&ka.

Každá z finalistek (nebo finalistů, pokud se přihlásí i muži) tak dostane zadarmo možnost nechat se upravit dle nejlepšího mínění v profesionálního salonu MONY&KA.

Po celou dobu soutěže mohou paralelně soutěžit o poukázky do Ráje splněných snů MONY&KA i čtenáři Deníku Rovnost. Stačí, když budou hlasovat pro konkrétní finalistku Proměn Deníku Rovnost. Ze všech hlasujících pak vybereme výherce, kteří dostanou poukázky v hodnotě 799 Kč na využití služeb kadeřnického salonu.

Jak se přihlásit do soutěže? Posílejte svou fotografii s kontaktními údaji na adresu jana.bourkova@denik.cz do 30. listopadu. Ze všech přihlášených vybere odborná porota šest finalistek, které projdou proměnou v Ráji splněných snů MONY&KA v prosinci a lednu. Vítězka Proměn Deníku Rovnost, o níž rozhodnou hlasující na webu a v emailovém hodnocení, pak získá půlroční poukázku na služby salonu zdarma. Hlasovat lze poté od 1. prosince.

Více o aktivitách Ráje splněných snů MONY&KA si můžete přečíst na internetových stránkách http://www.kadernictvimonyka.cz/ nebo přímo v nově rozšířeném kadeřnictví v ulici Žitná v brněnských Řečkovicích.