Studentka Gymnázia Čajkovského v Olomouci se k prvenství protančila i chytlavou sambou ve volném programu. „Mám ráda soutěže, tak jsem se přihlásila a vyšlo to,“ podotkla studentka prvního ročníku.

První vicemiss se stala Barbora Skývová, která studuje první ročník obchodní akademie v Šumperku. Šerpu pro druhou vicemiss získala studentka třetího ročníku obchodní akademie ELDO v Brně Tereza Bagarová.

Policejní zásahová jednotka měla práci ve čtvrtek v Kobylí. Muž se zabarikádoval v domě a vyhrožoval střelnou zbraní.
Hrozil exekutorům zbraní. Zabarikádované manžele poslal soudce do vazby

O pátý titul Miss Opravdová krása bojovaly žákyně středních škol ze tří moravských krajů, a to Jihomoravského, Zlínského a Olomouckého. Přesto do Mikulova přijeli i diváci z Hradce Králové. „Byla to výborná akce, takže v příštím roce dorazíme znovu,“ prohlásila pětice Východočechů, kteří výrazně podepsali pod bouřlivou atmosférou finále.

Zároveň si domů odvezli i vydražený obraz, který při volné disciplíně vytvořila několika spreji druhá reprezentantka šumperského gymnázia Adéla Horáčková.

Ilustrační fotografie.
Rozvrh vytváří vedení škol i týden. Pomůže jim unikátní počítačový program

„Každý rok si dávám předsevzetí. Loni jsem si slíbil, že se rozšíříme do tří krajů, a to se mi povedlo. Finále se rozhodně uskuteční tady, předtím ale Miss OK zavítá kromě Brna, Zlína a Olomouce nově také do Plzně,“ upozornil ředitel soutěže Roman Štěpánek.