Dvojice, trojice nebo i větší skupiny žen se schází v hale Bobycentra a postupně vcházejí dovnitř. Po osmé hodině sál postupně utichá, rozezní ho až potlesk, když na pódium vchází moderátor večera, bývalý pornoherec Robert Rosenberg, a uvádí první vystoupení. „Ať už to začne,“ zní v publiku nedočkavé hlasy žen.

Na pódium nastupují muži oblečení jako gladiátoři a během tance postupně odhazují kostým, až zůstávají nazí, schovaní pouze za štítem.

Střídá je první soutěžící z Chicaga. Po chvilce odhazuje kápi a plášť, vyráží do publika a vybírá si budoucí nevěstu na rozlučce se svobodou, kterou odvádí na pódium, kde ji usazuje na židli. „Ta se má,“ křičí mladá žena v publiku.

Zdroj: DENÍK/Eva Bártová

Muž kolem nevěsty tančí a postupně se svléká, až intimní partie zahaluje pouze plášť, který si přidržuje. Ženy šílí, když utichá hudba a střídá ho další mladý muž, tentokrát představující pana Greye z oblíbené knihy Padesát odstínů šedi. Také on si vybírá mladou ženu, které inspirován knižním vzorem zavazuje oči šedou kravatou.

Přečtěte si také: Letadlem z Brna na dovolenou? Přes léto přibudou dvě nové linky do Egypta

S každým vystoupením se napětí mezi ženami zvyšuje. „Na řadě je další soutěžící, tentokrát pochází z Los Angeles a předvádí moderní striptýz,“ hlásí Rosenberg a na pódiu ho střídá snědý muž, který tanec zpestřuje i zpěvem.

Soutěž pokračuje za vzrůstajícího napětí až do pozdních nočních hodin.