Deník Slevový týdenZdroj: DENÍKSlevy a dárky od našich partnerů můžete čerpat nejen v e-shopech, ale také v desítkách kamenných obchodů, které jsou stále otevřeny a jsou přímo ve vašem okolí.

Slevy je možné čerpat opakovaně, stejnou prodejnu či e-shop tak můžete navštívit několikrát.

Neváhejte a využijte výhodných nabídek partnerů Alpine Pro, Neoluxor, Dr Max, Candlemania.cz nebo Pučálka - krmiva pro domácí mazlíčky nebo Footshop.

Footshop definuje teniskovou subkulturu v ulicích i v online světě. Jako jediní v Čechách a na Slovensku přináší na náš trh exkluzivní kolekce známých značek. Zároveň ale nezapomínají na své kořeny a spolupracují jak se známými médii a umělci, tak i s těmi, kteří jsou teprve na začátku své dlouhé cesty. Footshop nejsou jen boty, najdete tu také značkové batohy, trička a košile, bundy, čepice, mikiny a svetry a další produkty. A nesmíme zapomenout na Yeezy kolekci od adidas.

Nábytek, hračky i papírnictví

Pokud právě rekonstruujete, nebo si zařizujete domácnost, určitě si vyberete z bohatého sortimentu našich partnerů, jimiž jsou Sedačky Phase, Vesna, Kuchyně Oresi nebo Sconto nábytek.  

Mezi partnery akce Deník Slevový týden patří i Wiky, specialista na hračky a papírnictví.

„Naše účast v rámci akce Deník Slevový týden byla plánována jak pro naše kamenné prodejny, kterých máme 60 po celé České republice, tak i pro internetový obchod wikyhracky.cz. Věříme, že si najdete cestu i na naše prodejny, které byly z nařízení vlády přeměněny na výdejny. Na e-shopu wikyhracky.cz slevový kupon platí samozřejmě také, navíc při nákupu nad 700 Kč získáte dopravu zcela zdarma. Projděte si náš vánoční katalog, buď na internetu, nebo v jeho papírové podobě a inspirujte se nákupem vánočních dárků s 10% slevovým kuponem,“ říká marketingová manažerka společnosti, Jarmila Konečná.  

Díky AAA AUTO si přijdou na své i milovníci automobilů. I v této nelehké době najdete na webových stránkách AAA AUTO tisíce vozů, ze kterých můžete vybírat. Všechny vozy jsou pravidelně čištěny a dezinfikovány, protože zdraví zákazníků i zaměstnanců je pro ně na prvním místě. Každý z vozů v nabídce vám dopraví až domů, kde si ho prohlédnete a otestujete.

Prodejci pak pro vás na místě připraví nabídky na výhodné financování, ale i na povinné ručení nebo havarijní pojištění. Vše tak zařídíte z pohodlí domova a zaměstnanci AAA AUTO se postarají o zbytek. Stačí si vybrat na webových stránkách www.aaaauto.cz nebo zavolat na bezplatnou linku 800 110 800.

Co k tomu potřebujete?

Pokud se chystáte do kamenných prodejen, nechte si zdarma zaslat slevovou kartu na váš e-mail. Karta je přenosná a získáte ji na webu slevy.denik.cz, kde nejdete i kompletní přehled všech nabídek od našich partnerů.

Jak zjistíte, kde uplatnit slevu?

Na webu slevy.denik.cz bude k dispozici lehce ovladatelný konfigurátor v podobě mapky České republiky, který vám umožní navolit daný okres jako cíl vašich nákupů. Kromě slevových kuponů velkých firem vám to vyfiltruje i nabídky od „vašich sousedů“.

Prodejny a e-shopy, které jsou zapojeny do akce, se prezentují propagačním materiálem s motivem Deník Slevový týden. Poutání může být buď přímo na výloze kamenné prodejny, nebo na webových stránkách a sociálních sítích partnerů Deník Slevový týden.

Slevovou nabídku najdete na webu slevy.denik.cz

Přejeme příjemné nakupování. 

 Deník Slevový týdenZdroj: DENÍK