Lidé, kteří mají zájem soutěžit o 3x 250 tisíc korun na nový kotel a přestavbu stávající staré kotelny, mají čas od 1. do 13. 5. 2019 na to, aby přihlásili svoje soutěžní příspěvky. Podrobnosti na www.kotelna.denik.cz

Kdo může soutěžit?
Každý, kdo se od 1. června 2018 rozhodl topit ve svém domě zemním plynem a fyzicky zemní plyn odebírá nebo doloží přechod na zemní plyn, jehož odběr začne nejpozději do konce srpna 2019.

Lidé bedlivě sledují údaje na svých plynových kotlech. Zemní plyn je druhoým nejdražším palivem, kterým lze topit. Stále častěji tak přecházejí ke dřevu, i za cenu toho, že se zapotí.
Kotlíkové dotace. Lidé mají poslední šanci, jak je získat

Jak soutěž probíhá?
Princip je velmi jednoduchý a jde v něm o vaši kreativitu. Pošlete nám video či fotografii nebo nakreslený obrázek či jen prostý text. Je jedno, který formát si vyberete.

Co má být obsahem soutěžního příspěvku?
Na zaslaném příspěvku nám originální formou popište, na co byste vaši stávající kotelnu, respektive sklad paliva (které po zavedení plynu už nebudete potřebovat) předělali, pokud byste v soutěži vyhráli 250 tisíc korun.

Zdroj: Redakce

Kam se příspěvek posílá?
Všechny příspěvky (video, foto či text) se nahrávají na internetové stránky kotelna.denik.cz

Co ještě musím poslat?
Kromě soutěžního příspěvku (originální vize na přestavbu kotelny) je nutné poslat čtyři fotky stávající kotelny a k tomu stručnou odpověď na otázku: Proč jsme začali topit zemním plynem?

Při topení plynem hrozí méně závad než u kotlů na uhlí

Kdo rozhoduje o výherci?
O vítězích 3x 250 tisíc korun postupně rozhodnou čtenáři Deníku, kteří budou v květnu na internetových stránkách kotel.denik.cz hlasovat o nejoriginálnějším nápadu na přestavbu bývalé kotelny. Kdo obdrží nejvíce hlasů čtenářů, je vítěz.

Co mohou vyhrát čtenáři, kteří budou jen hlasovat?
Pro lidi, kteří budou na internetu hlasovat, je připravena soutěž o nový telefon iPhone X či předplatné magazínů VLM.

Podrobnosti na www.kotelna.denik.cz

Vyhrajte 250 tisíc na rekonstrukci svého domu.Zdroj: Zemniplyn.cz