Ivanovičtí se v červenci obávali návratnosti půjčovného filmů, které je měsíčně přijde na přibližně patnáct tisíc korun. „Pokud v srpnu bude návštěvnost letního kina pokračovat tímto tempem dál, vrátí se nám půjčovné nejen za tento měsíc, ale i za málo úspěšný červenec," řekl s nadějí v hlase Němec.

V červenci měli Ivanovičtí promítat šestkrát, vždy ve středu a v pátek, tři představení se ale vůbec neuskutečnila. „Nikdo nám na ně bohužel nepřišel, přitom jsme ponechali nízké vstupné na padesáti korunách," podotkl správce kina.

Jednu z nejvyšších účastí měla pohádka Kocour v botách, na kterou přišlo asi devadesát lidí, hned za ní v počtu návštěvníků byla akční komedie Muži v černém 3. „Je to nesrovnatelné s prvním srpnovým filmem Líbáš jako ďábel, na který dorazilo necelých tři sta lidí," uvedl Němec.

V ivanovickém kině Ivanka přes léto přerušili provoz. Promítat začnou až druhou neděli v září. Ceny vstupného zůstanou stejné, změny se dočká jen den promítání. Představení Ivanovičtí přesunou ze střed na neděle v šest odpoledne. Přidají navíc promítání filmů pro děti.

MARTINA JAROŠOVÁ