Do konce volebního období plánují vytvořit například půdní vestavbu školy, která by mohla sloužit jako zázemí pro hudební třídu nebo výtvarný ateliér. Soustředit se chtějí i na hřiště před školou, u nějž se už podařilo vykoupit potřebné pozemky. „V ideálním případě bychom chtěli investovat také do koupaliště, které se nachází v části Letošov, abychom ho víc zatraktivnili pro návštěvníky. Je toho hodně, ale se kterým projektem se letos dostaneme dál, to se teprve uvidí. Pokud se nám podaří na něco sehnat dotaci, daný projekt samozřejmě dostane přednost," poznamenal Reška.

Momentálně jsou na prvním místě opravy chodníků a cest po výstavbě kanalizace. „Potřebujeme, aby je mohla technika bez problémů odklízet a lidé po nich zase bezpečně chodit. Nyní je pro nás nejdůležitější vzhled obce," uvedl Reška s tím, že plánuje nechat doplnit i zeleň.

Kromě toho chce vedení Nesovic část peněz vložit do spolků a povzbudit tak obecní život. „Nějakou částku chceme věnovat například sportovcům nebo sokolům. Je důležité, abychom podporovali komunitní způsob života," podotkl nesovický starosta.